Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

NA XAΡΩ ΕΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!

Ειναι για γελια η κατασταση!!!!Οι αστυνομικοι στο κεντρο της Αθηνας κανουν σωματικη ερευνα σε γυναικες με παιδακια και την ημερα των επεισοδιων περναγαν διπλα τους κατι γομαρια με σακιδια στην πλατη τους και κανανε πως δεν τους εβλεπαν!! Θα μου πεις μπορει τα παιδια να ειχα το κολατσιο τους για το διαλειμμα στα σακιδια!!!Δεν ντρεπομαστε λιγακι λεω εγω!!!!

Final Four- Paris

Για να μην ξεχνιομαστε, η καρδια του ελληνικου μπασκετ χτυπαει σημερα στο Παρισι οπου ο Ολυμπιακος αντιμετωπιζει την Παρτιζαν με στοχο τη συμμετοχη του στον τελικο της διοργανωσης. Αν και η ροη των γεγονοτων εχει επισκιασει τον αθλητικο ενδιαφερον ας ελπισουμε πως σημερα το βραδυ ο Παναγιωτης Γιαννακης και η παρεα του να μας χαρισουν λιγες στιγμες υπερηφανειας, κατι που εξαλλου μονο ο ελληνικος αθλητισμος μας χαριζει τις τελευταιες δεκατιες. Καλη επιτυχια παιδια!!!

H AΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Τα γεγονοτα τρεχουν αλλα εγω ηθελα να σταθω σε ενα ζητημα που αφορα στον τουρισμο της χωρας μας. Απο οτι φαινεται η εικονα των τουριστων απο την Ευρωπη - και οχι μονο - στα ελληνικα νησια ανηκει ισως στο παρελθον. Ειναι σαφως λογικο να παρατηρηθει κατι τετοιο δεδομενου οτι ολα τα ταξιδιωτικα πρακτορεια σε ολο τον κοσμο εχουν βγαλει κοκκινη καρτα στους ελληνικους προορισμους λογω των τελευταιων γεγονοτων. Συνεπως αλλα μια πηγη εσοδων για την χωρα μας, απο τις πιο σημαντικες και κερδοφορες, μας γυριζει την πλατη! Που παμε βρε παιδια;