Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ SMART CARD ΣΤΟ VERI CHIP!!!!!!

http://www.theos.snn.gr /ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!!

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν έχει φόρμα σχολιασμού η πηγή σου οπότε θα τα "χώσω" σε σένα. Η πηγή σου είναι πολύ ενημερωμένη όσον αφορά το τεχνικό μέρος, τα χαρακτηριστικά και την κατασκευάστρια εταιρεία των εν λόγω RFID chips αλλά για προφανείς λόγους καταφεύγει σε βιβλικές φαντασιώσεις όσον αφροά την σκοπιμότητά του. Ασφαλώς αυτοί που -κατά πάσα πιθανότητα- τα μαγειρεύουν αυτά δεν θέλουν το καλό μας.

    Αλλά τα κοάσματα περί...αντίχριστου και 666 πρόκειται ασφαλώς για θεολογικούς αυνανισμούς που δυστυχώς κρύβουν τους πραγματικούς σκοπούς αυτού του τσιπ, θολώνοντας έτσι τα νερά και διευκολύνοντάς τους να επιτευχθούν. Οι σκοποί αυτόι δεν είναι άλλοι από τον απόλυτο, σε κάθε επίπεδο, έλεγχο : κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό. Ξεχνούν οι τρόντζοι πως μέσα σε αυτό το τσιπ θα μπορούσαν να αποθηκεύσουν όχι απλώς όλα μας τα προσωπικά στοιχεία αλλά και όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία.

    Το χρήμα δεν θα έχει για πολύ ακόμη την φυσική μορφή που έχει σήμερα. Αρκεί να βρουν έναν ασφαλή τρόπο να το μετατρέψουν σε άϋλες ψηφιακές μονάδες και δεν πρόκειται να ξανατυπωθεί ποτέ χαρτονόμισμα, μόνο αυτό τους κρατάει. Επίσης κάθε είδους τίτλος ιδιοκτησίας μας, κινητά, ακίνητα, μετοχές, τα πάντα, μπορεί πολύ εύκολα να μπει σε αυτό το τσιπ. Άρα και να διαγραφεί όταν δεν γουστάρεις αυτό το σύστημα και υψώσεις την φωνή σου.

    Ας αφήσουν λοιπόν για λίγο την Βίβλο κατά μέρος οι γραφικοί που ξεκορακιάζονται να φωνάζουν για την αποκάλυψη που έρχεται(την θέλετε διακαώς ε; ) και ας διαβάσουν λίγο το 1984. Η φαντασία του Όργουελ δεν έφτασε μέχρι τα εμφυτευόμενα τσιπς αλλά πλησίασε αρκετά, περιγράφοντας το απόλυτο ολοκληρωτικό σύστημα με κομουνιστικό μανδύα και φασιστική καρδιά. Ότι πιθανότατα μαγειρεύουν οι Μπιλντεμπεργκάδες.
    Κοριός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Γ.Γράφουν τελικά και για τα χρήματα, δεν το είχα προσέξει. Aλλά και πάλι πακετάρουν το θέμα με ένα...666ικό περιτύλιγμα :p Κάθε παράγραφος με πληροφορίες που αφορά αυτό το τσιπ συνδυασμένη με χωρία από την Αποκάλυψη, είναι απίστευτοι. Οπότε αυτό το Υ.Γ. δεν είναι ακριβώς διόρθωση, είναι επισήμανση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή