Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

TINA'S DIET


Επειδή το καλοκαιράκι σχεδόν έφτασε και όλοι λίγο πολύ προσέχουμε την εμφάνιση μας , σας προτείνω μια εγγυημένη για τα αποτελέσματα της δίαιτα! Οσοι πιστοί προσέλθετε! Για αύριο λοιπόν Πέμπτη έχουμε:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως με μια φέτα τυρί και μια φέτα γαλοπούλα
1 ποτήρι χυμό ή 1 ποτήρι άπαχο γάλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: ψητό κοτόπουλο (κατά προτίμηση στήθος ) με πράσινη σαλάτα και 2 μικρές φέτες ψωμί ολικής αλέσεως.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 γιαούρτι 2% ή 1 φρούτο της αρεσκείας σας.

ΒΡΑΔΥΝΟ: 1 βραστο αυγό με μια μικρή φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καταναλώνετε οπωσδήποτε 1,5 - 2 λίτρα νερό ημερησίως. Για καλύτερα αποτελέσματα πιείτε ένα ποτήρι νερό το πρωί μόλις ξυπνήσετε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

to be continued......

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Και ενώ ο υδράργυρος παίρνει την ανιούσα, οι παραλίες της Αττικούλας μας όλο και γεμίζουν από κόσμο που αναζητά μια λίγες ώρες δροσιάς και ξεκούρασης. Πάντα βέβαια βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού όλες οι δημοφιλείς παραλίες, εκεί που πάει όλος ο "καλός" ο κόσμος έχουν έισοδο. Και γιάτι βρε παιδιά θα πρέπει να πληρώσω για να κάνω μια βουτιά στην ίδια μου τη χώρα; Γιατί ο κάθε οικογενειάρχης που θα πάρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του θα πρέπει να δίνει ένα μεροκάματο κάθε φορά που επιλέγει αυτές τις παραλίες για το μπάνιο του;
Από την άλλη υπάρχει και η εναλλακτική να πάς Κινέττα ή Αγίους Θεοδώρους. Ναι μεν δεν πληρώνεις έισοδο, αλλά έχεις τα διόδια και την κίνηση στην εθνική ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Αλλα όπως και να 'χει τουλάχιστον ξέρεις ότι σε αυτές τις παραλίες δεν υπάρχει νταβατζιλίκι. Η επιλογή είναι δική σας!